specialita

V Hybernské máme po celé víkendy a svátky,

ve všední dny pak vždy od 15:00 hodin,

jedinečnou specialitu. V jednom velkém hrnci

pro vás připravujeme hned tři chody.

Jídla přineseme najednou. Vy si je vychutnáte postupně,

a to buď podle našeho návodu

nebo dle vlastního uvážení.

Hovězí Angus, vývar, aspik, morek
Jídlo je složeno z těchto pokrmů:

Za starter či předkrm můžete zvolit aspik z hovězího masa

a zeleniny, z velkého hrnce, který stojí před vámi,

pak vytáhnete morkovou kost s morkem,

který namažete na opečený kváskový chléb.


Jdeme na první chod, a to opět ve stejném hrnci

servírovaný poctivý vývar s játrovým knedlíčkem

a zeleninou. Na jeho dně objevíte 200 g

pomalu taženého a dokonale jemného hovězího hrudí

Angus, které si dáte na talíř, přidáte máslové brambůrky

a vše polijete silnou šťávou z malého kastrůlku.


K celému tříchodovému menu doporučenému

pro jednu osobu vám na stůl naservírujeme

i naši tatarku a křenovou vejmrdu.


Chcete, aby spolustolující litovali,

že si neobjednali to, co vy, a ostatní hosté se otáčeli

za tácem, který před vás číšník postaví?

Zpět do obchodu